Vælg din sål

ZOLE Back Derby skoen er konstrueret på en sådan måde, at når folk ser på dig, så vil ingen kunne sige, om dine ZOLE sko er med lædersål eller gummisål.

Kig på billederne her. Det ene viser en gummisål. Det anden en lædersål. Det er umuligt at se forskel.

Der er nogle ’morfar snobber’, der klynger sig til den gamle myte om, at gummisåler ikke er lige så elegante eller formelle som lædersåler.

Men det er noget pjat!

Looket er nøjagtigt ens. Så den myte er nu punkteret…

Derfor kan du med god samvittighed vælge, om du vil have LÆDERSÅL eller GUMMISÅL på dine ZOLE Derbys.

Forklaring af Sål                                                            

Faktisk er det lidt som at vælge mellem manuelt gear og automat gear, når du køber ny bil. Bilens look er det samme. Men måden du kører den på er lidt forskellig.

 

Helt opsummeret:

Du vælger lædersål

Du er en mand, der tænker på HISTORIE, TRADITION & KLASSE, og du går efter det lange perspektiv. Med et par lædersåler på fødderne følger du i fodsporet på, hvad mænd i uniform har gjort i århundreder. Så hvis du ønsker at ose af kvalitet, ’coolness’ og have den der ’Her-kommer-chefen-følelse’, ja, så er lædersålen dit valg.

På den korte bane er lædersålen lidt længere om at blive blød og komfortabel. Men på den helt lange bane er lædersålen alligevel nok den, der smyr sig mest til din fod. Og bruger du primært din ZOLE sko indenfor eller bor du under varmere himmelstrøg, hvor regn & slud forekommer sjældnere, så bør du også vælge læder.

Med lædersålen sætter du generelt ’form over funktion’ - og derfor er valg af lædersål lidt som at vælge manuelt gear over automat gear…

Du vælger gummisål

Det er umiddelbare valg, hvis man er ny til Goodyear welted sko – for med en gummisål på fødderne, vil du opleve ZOLEs behagelighed og komfort kommer ret hurtigt - efter kun få ganges brug. Det giver også meget god mening at vælge en gummisål, såfremt du ønsker at bruge dine ZOLE sko uden for - selv når det er dårligere vejr. Gummisåler er mere praktiske og lidt mere ’all-round-agtige’ end lædersåler.

Så kommer dine ZOLE sko tit i kontakt med regn & slud, når du skal frem og tilbage fra kontoret, så er gummi et godt valg, da ZOLEs gummisåler er vandtætte og robuste. Og det sikrer dig lang holdbarhed, inden de skal forsåles.

Med gummisålen sætter du ’funktion over form’ - og derfor er valget af gummisål lidt som at vælge automatgear over manuelt gear…

Hvis du stadig er i tvivl, så vil vi umiddelbart anbefale, at du tager en gummisål.

(Ca. 7 ud af 10 - der købte deres ZOLE Black Derby under vores Kickstarter kampagne - valgte gummisål).

- - - -

Og det sidste du skal vide om ZOLE Derby sålerne:

  • ZOLEs ’Flex-Comfort’-sål-system er integreret i både lædersålen og gummisålen. Det betyder, at lige meget hvilket sålvalg du tager, så vil ZOLE sko altid opleves meget mere fleksible & komfortable end andre Goodyear welted sko, du kan finde på markedet.
  • Reelt kan du altid skifte fra lædersål til gummisål - og vice versa. Simpelthen fordi ZOLE sko er Goodyear welted sko, der er designet og produceret til at blive genforsålet flere gange i deres liv. En nedslidt ZOLE sål er derfor aldrig endestationen for dine sko – det er kun et pitstop.

 

Fri fragt

Gælder alle køb inden 31. marts 2023

10% Introduktions Tilbud

Gælder for alle der køber inden 31. marts 2023

Sikker betaling

Alle ordrer behandles gennem betalingsserver med SSL protokol.